Aquest dissabte de 10:30 a 13:30h t’hi ensenyaran a reparar les bicicletes i reparar la bicicleta i a preveure les seves avaries. Després et recomanem gaudir de la bicicleta fent una volta per el Parc Agrari del Baix Llobregat i escollir un bon restaurant km0 per carregar piles 

Viladecans Repara és un espai per promoure l’autoreparació i reutilització d’objectes. Ofereix tallers i altres activitats gratuïtes per aprendre a reparar o restaurar mobles, electrodomèstics, bicicletes, etc.

I també un servei d’assessorament en la reparació que es fa cada divendres, de 16 a 19 hores. Un especialista atèn dubtes i facilita les eines per solucionar problemes en petits i grans electrodomèstics, ordinadors o bicicletes, així com en fontaneria, electricitat o fusteria. 

Aquest servei no requereix d’inscripció prèvia i es recomana portar l’aparell avariat (si la grandària ho permet) i la documentació tècnica del mateix.

Viladecans Repara es troba a dins del recinte de la Deixalleria Municipal i funciona en col·laboració amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona en el marc del seu programa de prevenció de residus Reparat millor que Nou.

Informació útil: 

Data: Dissabte, 18 de febrer

Horari: 10.30 a 13 h

Preu: Activitat gratuïta

Organitza: Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat

Col·laboradors: Àrea Metropolitana de Barcelona

Lloc: C/ de l’Agricultura 72

Telèfon: 93 659 02 98

Inscripció aquí: http://www.viladecans.cat/Plantilles/agenda/_JNJtGAWc42YpNJv835dWs91z-LtmuCVltlx4NRVyyx-qdgnW-goIew

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here