La Sala Ibèria va acollir aquest dijous, 16 de febrer, el segon Congrés intercomarcal Baix Llobregat-Alt Penedès-Anoia-Garraf de la Federació de Serveis a la Ciutadania (FSC). La secció sindical de CCOO de l’Ajuntament de Sant Feliu va participar activament en l’organització de l’acte

En el congrés van prendre part 150 delegats i delegades i 30 convidats de diferents estructures del sindicat. Aquests representants van ser escollits a més d’un centenar d’assemblees en els diferents centres de treball de les 4 comarques en funció de l’afiliació de cada empresa. 

Durant la sessió es va fer balanç del treball realitzat en els diferents àmbits d’intervenció (acció sindical, negociació, eleccions sindicals, formació, assessorament, afiliació…), un balanç que va ser valorat pel plenari del congrés i aprovat per unanimitat. També es va presentar i debatre el Pla d’Acció de la Unió Intercomarcal i de la Federació de Serveis a la Ciutadania, i finalment el Pla d’Acció del sindicat intercomarcal, que es va aprovar per unanimitat.

Al llarg del congrés es van succeir intervencions que van incidir en el treball solidari dels membres de la secció sindical d’AENA i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. També hi va haver una emotiva intervenció d’un delegat Agent Rural que va fer referència als dos companys assassinats i com el sindicat s’ha bolcat de manera solidària en suport de les famílies dels dos companys i del cos d’Agents Rurals.

Finalment es van elegir les delegacions al congrés de la Unió Intercomarcal, al congrés FSC, al consell Unió Intercomarcal, al consell FSC, i la nova direcció del sindicat intercomarcal i secretaria general. Higini Pi va ser reelegit com a secretari general del sindicat intercomarcal per als propers 4 anys.

L’alcalde de Sant Feliu, Jordi San José, va ser convidat al congrés i va dirigir unes paraules als assistents. 

Font: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here