El proper diumenge 26 de febrer, la Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà arriba a la 22a edició organitzada pels Ajuntaments de Gavà i Castelldefels i de Zona Vip Events amb la col·laboració de la Federació Catalana d’Atletisme

La prova, totalment consolidada en el calendari català d’atletisme, està patrocinada, entre d’altres, per la Diputació de Barcelona, la Secretaria General d’Esports de la Generalitat, BBVA CX, Renfe Rodalies, Barnasud, i compta amb la col·laboració del Club Atletisme Gavà, Coca-Cola, Powerade, Aquarius i la Bolsa del Corredor.
La prova començarà a l’avinguda de Joan Carles I de Gavà i tindrà la línia d’arribada a l’Estadi Municipal La Bòbila, després d’un recorregut pràcticament pla que discorre pels fronts marítims de Gavà i Castelldefels i que la converteix en un dels circuits més ràpids de Catalunya. Combinarà tres distàncies: la Mitja Marató, els 10 km i els 5 km, aquesta darrera només per a dones i que arriba enguany a la tercera edició.

L’acte de presentació va tenir lloc aquest dimarts al migdia al Centre Comercial Barnasud. En ell, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Castelldefels, Fernando Cerpa, va afirmar que “arribar a l’edició 22 d’un esdeveniment esportiu d’aquesta dimensió i fer-ho amb les millors perspectives és un motiu de satisfacció. Com també ho és l’alt nivell de participació i la qualitat organitzativa d’una cursa que consolida noves distàncies que permeten que tothom hi pugui prendre la sortida i beneficiar-se de la pràctica del running, que aporta grans beneficis per a la salut”.

L’acte de presentació també va comptar amb les intervencions del tinent d’alcalde de l’Àmbit de Benestar i Acció Social de l’Ajuntament de Gavà, Miquel Àngel Díaz; del director del Consell Català de l’Esport de la Generalitat, Antoni Reig; de l’assessor tècnic de l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona, Joan Morell; del vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme, Josep M. Ententas; així com del gerent de Barnasud, Santiago Delibes, de la representant del BBVA, Mar Collado i del gerent de zona Vip Events, Jaime Grau.

Esport i solidaritat

En aquesta 22a edició, la Mitja Marató tornarà a fer costat a les persones afectades per malalties minoritàries i les seves famílies, afegint-se a la commemoració del Dia Mundial de les Malalties Minoritàries per a visibilitzar aquest tipus de malalties.

Organització i serveis

La Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà donarà el tret de sortida a la primera cursa de 5 km a les 8:45h del matí, seguida a les 9 h de la de 10 km i, finalment, a les 9.45h de la Mitja Marató. L’arribada de les 3 curses es farà a l’Estadi Municipal La Bòbila.

Font: Ajuntament de Castelldefels (elCastell) 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here