Els premis a les millors iniciatives empresarials de la zona delta es presenten en roda de premsa aquest 24 de febrer (10h) al Saló de Plens de l’ajuntament. El termini per a la presentació de candidatures és del 27 de febrer al 31 de març

Els ajuntaments de Castelldefels, Gavà, Viladecans, San Boi i El Prat presenten aquest divendres, 24 de febrer (10h), la 13a edició dels Premis Delta a les Millors Iniciatives Empresarials en una roda de premsa que tindrà lloc al Saló de Plens de l’ajuntament de Castelldefels.

L’objectiu de la convocatòria és la de fomentar i premiar la creació, el desenvolupament i la consolidació de noves activitats econòmiques a la zona del Delta del Llobregat i, tanmateix, donar suport i recolzament a les iniciatives empresarials, com a eines de dinamització de l’activitat socioeconòmica i creació de llocs de treball, innovació, qualitat de treball i amb els valors d’igualtat de gènere i progrés econòmic del territori.

La presentació de la convocatòria comptarà amb la participació de l’alcaldessa de Castelldefels, Candela López; la regidora de l’àrea de Promoció Econòmica i Foment de l’Ocupació de Castelldefels, Eva López; el regidor de Nova Governança i Economia de Gavà, Jordi Tort; la regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació del Prat, Marta Mayordomo; la regidora de Comerç i Turisme de Viladecans, Carme Gimeno; i el regidor de Territori i Desenvolupament Econòmic, José Ángel Carcelén.

La convocatòria dels Premis Delta és biennal i estan emmarcats dins d’un conveni de col·laboració signat pels cinc consistoris de la Zona Delta. Hi poden participar totes les empreses que tinguin el domicili social o l’activitat econòmica a qualsevol dels municipis organitzadors i que hagin iniciat la seva activitat empresarial entre els anys 2011 i 2015. El termini per a la presentació de candidatures és del 27 de febrer al 31 de març.

Font: Ajuntament de Castelldefels (elCastell)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here