És el que han anomenat, la inauguració d’una ciutat acollidora amb les persones refugiades. Es celebraran actes arreu del territori espanyol i al Baix Llobregat concretament es celebraran el proper dia 4 de març

– Davant de l’ajuntament de Castelldefels a les 12 h– i davant de l’ajuntament de Sant Boi a les 17 h 

Allà es reuniran alcaldes i alcaldesses (o representants d’Ajuntaments) del Baix Llobregat, ciudadanía i també diverses associacions i ONGs, per a realitzar una acció que té la finalitat d’involucrar els ajuntaments de tot Espanya en el procés d’acollida de persones refugiades.

El Govern espanyol es va comprometre a donar asil a 17.337 persones, de les quals amb prou feines n’han arribat 900. A aquest ritme, no haurem complert el nostre compromís fins al 2025. És el moment de posar fi a aquesta situació lamentable, i els ajuntaments de tot Espanya hi tenen molt a dir. El procés pot accelerar-se considerablement si cada ciutat i cada poble fa públic el nombre de places que és capaç d’oferir a persones refugiades.

Amnistía defensa un model de  ciutat oberta, generosa i solidària. Una ciutat sensible amb els problemes del món, respectuosa amb les lleis internacionals i compromesa amb els drets humans. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here