L’atleta igualadí, Daniel Baralbés, va obtenir la victòria amb un temps d’1:11’:17”. Per la seva banda, la vencedora de la categoria femenina, Elisabet Martín, va obtenir un crono d’1:27’55

Gavà vá celebrar aquest diumenge, enmig d’un gran ambient de Carnaval, la 22ª edició de la Mitja Marató Gavà – Castelldefels – Gavà, Gran Premi BBVA, una prova que va guanyar el corredor del CA Igualada Daniel Baralbés amb un temps d’1:11’:17”. El segon en creuar la línia d’arribada va ser Alejandro Martínez (CM Sigueme) amb un crono de 1:12’01” i el tercer classificat va ser Jordi Alsina (L’Esportiu Torelló) que va fer un temps de 1:12’04”. 

Baralbés, que corria aquesta cursa per primer cop, la qualificava de “ràpida i molt maca” i relatava que havia fet “un primer tram amb tres aletes fins al quilòmetre 10, moment en què he fet un canvi de ritme i he seguit fins a la meta”.

Pel que fa a categoría femenina, la guanyadora va ser Elisabet Martín (Fisiologic.com), que es va imposar amb un temps de 1:27’55”. La segona classificada va ser Giulia Rigodanza (BCTEAM) que va creuar la línia d’arribada amb un crono de 1:28’46”, mentre que la tercera en fer-ho va ser Cristina Solé (RunSpeedTarraco) amb un temps temps de 1:30’25”.

En la categoria de cadira de rodes el guanyador va ser Jordi Mas amb un temps final de 1:43’46”.

La Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà està organitzada per l’Ajuntament de Gavà, l’Ajuntament de Castelldefels i Zona Vip Events. La prova és Gran Premi BBVA i també compta amb el suport de la Diputació de Barcelona que la distingeix com a Gran Premi de la Challenge de Mitges. La participació d’enguany ha estat de més de 2000 atletes entre les tres proves que s’han celebrat al llarg del matí; la mitja marató, la cursa de 10k i una cursa de 5K només per a dones.

En la cursa de 10Km, s’ha fet amb la victòria Carles Montllor (La Sansi) que ha creuat la línia d’arribada amb un temps final de 32’51”. Cesc Guim ha estat segon amb un temps de 33’09” i el tercer ha estat Óscar Alberich (Pratenc AA), amb un crono de 33’57”.

Pel que fa a la categoria femenina la victòria ha estat per Paula Batlle amb un temps de 40’39”. En segona posició ha creuat la línia d’arribada Alba Ojeda (Rios Running Les Franqueses) amb un crono de 44’37”. Amb un temps de 45’58” Ana Rosalía Valle ha acabat la prova en tercera posició.

La guanyadora en la cursa de 5 quilòmetres per a dones ha estat Maite Rios (UA Barberà) amb un temps final de 18’40”. En segona posició ha creuat la línia d’arribada Sara Benedi (Cornellà Atlètic) amb un crono de 19’34” i ha acabat en tercera posició Gemma Díaz (Prat Triatló) amb un temps de 19’49”.

L’Alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, que va ser l’encarregada de donar els trets de sortida i d’entregar alguns del premis, es mostrava molt satisfeta per “l’èxit de participació” i pel fet que tot plegat s’hagués desenvolupat “sense cap incidència”. Sánchez qualificava el dia de “fantàstic” amb “una prova consolidada i molt viva que permet gaudir de l’esport i del nostre magnífic territori”.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers) 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here