Cornellà s’ha convertit un any més en la capital mundial del cànnabis gràcies a la 14a edició de l’Spannabis, que enguany ha atret uns 30.000 visitants i més de 3.000 professionals del sector entre divendres i aquest diumenge al vespre

El plat fort, com en anteriors edicions, ha estat la celebració de les ‘World Cannabis Conferences’ a l’Auditori de Cornellà, on s’han tractat temes d’actualitat i agenda política com ara l’ús medicinal dels derivats del cànnabis o la legalització del seu consum recreatiu. 

Segons un comunicat de l’organització, enguany s’ha registrat un augment significatiu de públic estranger i s’ha detectat una gran presència d’inversors que han vingut a explorar el potencial del mercat europeu del cànnabis. Enguany, la fira ha comptat amb 500 expositors.
Segons els organitzadors, aquesta és la fira “més consolidada del sector i la més important a nivell de negoci i ja portat a Cornellà de Llobregat les últimes novetats del sector i als principals referents de la matèria”.

Font: ACN 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here