Cada mes, aquest cicle ofereix una pel.lícula de producció catalana i d’estrena molt recent, a un preu molt ajustat. De moment, hi ha 12 localitats en marxa a la demarcació de Barcelona, entre elles Esparreguera. Demáen presenten la pel·lícula “El Elegido”, una entretinguda pel.lícula d’espionatge i intriga que ens explica l’assassinat de’n Trotski

El Cicle Gaudí de cinema estable, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, programa aquest dijous 16 de març la pel·lícula “El elegido”, amb guió i direcció d’Antonio Chavarrías.

El film es projectarà a dotze poblacions de la demarcació de Barcelona (Berga, Calella, Cardedeu, Cardona, Esparreguera, Gelida, Igualada, Moià, Rubí, Sant Adrià de Besòs, Torelló i Vilanova i la Geltrú).

Al Baix Llobregat, Esparreguera és l’encarregada d’oferir aquest cicle de cinema. La película d’aquest dijous,”El Elejido”, es projectarà doblada al castellà, a les 20:30h al Patronat Parroquial de la localitat.

Les properes projeccions seran “Espanya en dues trinxeres” el 19 d’abril, “Un monstruo viene a verme” el 18 de maig i “Incerta glòria” el 15 de juny.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here