El grup del gavanenc Víctor Guzmán, que ja va rebre el passi daurat del jurat en primera ronda va estar a punt de tornar a aconseguir-lo
El grup de Ball “Progenyx”, del qual forma part el gavanenc Víctor Guzmán, ha passat a la final de concurs Got Talent España en la tercera i darrera semifinal en directe emesa aquest dimarts per Telecinco. 

La formació, que en el seu dia ja va aconseguir classificar-se gràcies a Edurne i Eva Hache quan van prémer el botó d’or, van estar a punt de repetir el passi directe, animat en tot moment per un públic dret i entregat. La unanimitat dels jutges però, no va ser possible. Risto Mejide discrepava i després de dir que decidiria el mateix que Jorge Javier Vázquez, aquest últim es va desmarcar dient que no volia prendre partit i, per tant, retirava la votació.

Tot i això, el grup ha aconseguit ser un del tres finalistes gràcies al suport del públic i amb valoracions molt positives dels 4 jutges. Eva i Edurne els van dir, entre d’altres coses, que “eren el millor grup de ball que havien vist al programa” i que s’havien “superat” . Jorge Javier Vázquez en destacava la seva “marxa descomunal” i precisant que l’hi havia encantat “l’actuació i el vestuari” en clara referència a les seves jaquetes daurades.

El regal del grup el va fer Santi Millán, quan, després que Edurne expressés el desig de “poder compartir alguna vegada escenari” amb ells, anunciés l’emissió de dos especials de ‘Got Talent’ on hi podran participar.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers) 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here