La cadena alemanya de supermercats Lidl ha escollit Martorell per construir el seu segon centre logístic a Catalunya. El nou magatzem, que passarà a ser un dels més grans d’Europa amb 65.000 metres quadrats, complementarà el que la companyia ja té a Montcada i Reixac (Vallès Occidental) per subministrar producte als més de 90 supermercats que té a Catalunya

La cadena alemanya construirà el nou magatzem en uns terrenys de 120.000 quadrats que ha adquirit recentment i confia que les obres comencin l’any vinent tant bon punt la Generalitat aprovi el projecte. 

Fonts de la companyia han confirmat a l’ACN que la voluntat inicial era ampliar el centre logístic de Montcada i Reixac, però que els impediments legals per construir a la zona de can Duran, limítrofa amb Ripollet i qualificada com a zona verda, han obligat a buscar una ubicació alternativa per “no frenar el creixement de la companyia”.

La companyia assegura que el projecte “encara està molt verd” i que és molt d’hora per parlar de xifres d’inversió o de creació de llocs de feina. Això sí, a tall d’exemple, apunten que el centre logístic d’Alcalá de Henares, inaugurat el mes de setembre passat amb 60.000 metres quadrats, va suposar una inversió de 70 milions d’euros i la creació de més de 100 llocs de feina.

Lidl també ha volgut desmentir rotundament que el nou centre logístic de Martorell passi a substituir el de Montcada i Reixac que també acull les oficines centrals de l’empresa. Així, afegeixen, tots dos centres es complementaran per donar resposta a les necessitats de creixement de la companyia que actualment compta amb més de 90 supermercats a Catalunya.

Font: ACN 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here