Es celebrarà entre el 25 i el 26 de març, a la Rambla de la Sobirania

En pocs dies se celebra la cinquena edició de la Fira Vallirana Natura. Una fira-mercat multisectorial on la Natura, la Salut i el Turisme són els eixos principals. Enguany els assistents trobaran una vuitantena d’empreses, comerços, entitats i artesans amb productes i serveis naturals i ecològics, educació ambiental, turisme rural, salut i higiene, i alimentació saludable, entre d’altres.

La fira comptarà també amb un ampli programa d’activitats per a totes les edats i, com a novetat hi destaquen dos nous espais: “l’Espai Àgora” i “l’Espai Vida”. El primer serà un recinte condicionat on els visitants podran gaudir d’exposicions, presentacions, xerrades i tallers relacionats amb la temàtica de la fira. I, d’altra banda, “L’Espai Vida” estarà dedicat al moviment, la relaxació i les activitats dirigides. 

La fira se celebrarà els dies 25 i 26 de març. L’horari de dissabte és d’11 a 20 h i diumenge, d’11 a 14 h. Consulteu la programació i gaudiu d’un cap de setmana on la natura, la salut i el turisme seran els protagonistes.

Font: Ajuntament de Vallirana 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here