El festival internacional de dansa que Barcelona i sis municipis més de l’àrea metropolitana van acordar impulsar el mes de novembre de l’any passat ja té data i nom

En la segona reunió d’alcaldes i regidors de cultura que es va celebrar aquest dimarts a Badalona, els representants de Barcelona, Santa Coloma de Gramanet, Sant Adrià de Besòs, Badalona, l’Hospitalet de Llobregat, Esplugues i Cornellà, van acordar que la Quinzena de la dansa, com han batejat el certamen, celebri la seva primera edició el mes de març de l’any vinent. 

El segon tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, va avançar que, a l’espera que una comissió tècnica vagi concretant la programació, tots set municipis acolliran espectacles que majoritàriament es faran en espais urbans emblemàtics com ara les tres xemeneies de Sant Adrià, per exemple. 

El festival apostarà per potenciar totes les disciplines de la dansa donant protagonisme a les companyies de casa sense renunciar a contractar companyies internacionals de prestigi. Pel que fa al pressupost, l’únic municipi que ja ha concretat la seva aportació econòmica és Barcelona que hi destinarà 800.000 euros.

Font: ACN 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here