L’aerolínia no estudia actualment oferir noves connexions des de Barcelona ni ampliar els vols estacionals a la resta de l’any

El director regional de Vendes d’American Airlines per a Espanya i Portugal, Jose A. Blázquez, va avançar en una roda de premsa que la companyia preveu créixer aquest 2017 un 15% el seu volum de passatgers des de l’aeroport de Barcelona-El Prat.

Blázquez ha atribuït aquest creixement al nou vol que l’aerolínia nord-americana operarà entre Chicago i la capital catalana a partir del 6 de maig, a més de l’increment de capacitat en la resta de les seves rutes. American Airlines ofereix des de Barcelona vols durant tot l’any a Miami i Nova York, a més tres vols estacionals a Charlotte, Filadèlfia i aquesta nova connexió a Chicago.

Blázquez ha afirmat que la companyia no estudia actualment estendre aquests vols estacionals a la resta de l’any o oferir noves connexions, tot i que no descarten seguir creixent a l’aeroport del Prat en un futur.

El directiu d’American Airlines ha afirmat que els vols estacionals a Barcelona setan pensats per captar el trànsit de passatgers per vacances i les connexions amb els creuers que ofereix la capital catalana. “És un mercat que funciona molt bé i no només a l’estiu, ja que oferim la connexió de març a octubre”, ha comentat.

El directiu d’American Airlines ha defensat que el model de negoci de la seva companyia és diferent del que ofereix Level o Norwegian, que se centren ara en els vols de llarg radi des de l’aeroport de Barcelona-El Prat, però amb una oferta de baix cost. “Formem part d’una aliança global que inclou IAG i la seva marca Level, però tenim models de negoci diferents. Nosaltres oferim seient assignat, el menjar i un sistema de punts, entre d’altres serveis”, ha conclòs.

”En principi no ens plantegem volar a la costa est dels EUA des de Barcelona, ja que ja existeixen vols de companyies de l’aliança a aquesta destinació”, ha apuntat Blázquez. D’altra banda, el directiu ha recordat que American Airlines ofereix també una extensa oferta de connexions amb Amèrica Llatina, especialment des del seu ‘hub’ de Miami.

El cònsol dels EUA celebra el “gran any” per al Prat

El cònsol general dels EUA a Barcelona, Marcos C. Mandojana, participant en la roda de premsa, ha destacat que el nou vol d’American Airlines se suma a un “gran any” per a l’aeroport del Prat pel que fa a l’increment de vols entre la capital catalana i el país nord-americà. Mandojana ha fet un repàs de les principals ofertes culturals, esportives i d’oci en general que ofereix la ciutat de Chicago, que estarà connectada a Barcelona amb un vol d’American Airlines a partir del 6 de maig.

El cònsol ha destacat que Barcelona és també una ciutat de referència per als milers de turistes dels EUA que visiten la capital catalana cada any, a més dels estudiants que venen a formar-se a Catalunya i els nombrosos llaços comercials i empresarials entre els dos països.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here