Tornen les cireres de Torrelles de la manera més festiva, aquest cap de setmana 

Torrelles de Llobregat s’omple, un any més, de cireres aquest primer cap de setmana de juny. El seu cartell anunciador enguany consta d’un disseny que incorpora la silueta del poble amb traços rectes dins una cirera pintada amb pinzellades abstractes. Hi predominen els dos colors del fruit torrellenc per excel·lència: el vermell i el verd.

L’autora del cartell és Laia Gimeno, torrellenca i estudiant de Belles Arts, que va guanyar el concurs convocat pel consistori. De les 13 propostes presentades, aquest va obtenir la unanimitat del jurat. Gimeno ha dissenyat diversos logotips i cartells per entitats i associacions i ha estat seleccionada al concurs d’intervencions artístiques efímeres Florits de Valls (Alt Camp), on és coautora del projecte Kinsugui.

La Festa de la Cirera, el 3 i 4 de juny

El municipi que conrea el gran volum de cireres consumides al Baix Llobregat, Torrelles, tornarà a acollir la Festa de la Cirera aquest cap de setmana del 3 i 4 de juny. 

La 37a edició inclou el Mercat per comprar cireres de proximitat, l’Exposició a càrrec de l’Esplai Arc de Sant Martí, la Fira d’artesania i productes locals, la Zona de Barraques i la Mostra d’Oficis.

ProgramaFER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here