Activitats tradicionals amb el Xerinolis, l’espectacle d’humor de José Corbacho i el mapping de Festa Major son algunes de les propostes de la jornada

Gavà enfila el seu darrer dia de Festa Major amb una jornada marcada, especialment, per les activitats de caire tradicional. Les puntaire, com cada any, fan una mostra d’aquest art al llarg de tota l’Illa de vianants, mentre que els Castellers convoquen tothom a fer pinya, ales 12 hores, a la plaça de Josep Tarradellas.

La mostra de cases regionals tanca la seva segona edició, amb la Casa de Andalucía com a protagonista, al seu espai de la plaça de Jaume Balmes, mentre que la gent gran es posa el davantal per ensenyar a preparar plats als més petits en l’activitat dels Mestres Cuiners, a partir de les 12 hores, a la Torre Lluc. En aquest mateix indret, però a la tarda, les entitats de cultura popular culminaran el cercavila Xerinolis i, al voltant de les 21 hores, hi actuarà l’esbart Brugués.

A les 20 hores, la gent gran viurà el final de festa amb un a berenar-sopar i música en viu a les pistes de can Tintorer, mentre que a l’Espai Maragall es podrà veure l’espectacle “5.0” de José Corbacho.

El fi de festa, com no podia ser d’una altra manera, el posaran les havaneres que interpretaran, a la Torre Lluc ,“Els Gats Vells” a partir de les 22.30 hores i el repartiment de rom cremat que preparà la Cia. General del Foc. Tot seguit, es farà el mapping de Festa Major a la façana del Museu.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers) 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here