Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) canviarà el nom d’algunes línies per evitar duplicitats de nomenclatura i facilitar la mobilitat de l’usuari per la xarxa de FGC. A la línia Llobregat-Anoia, l’actual S33 passarà a anomenar-se S3 Can Ros.

A la línia Barcelona-Vallès, les actuals S55 U. Autònoma i S5 Rubí canvien el seu nom i gamma cromàtica, i passen a anomenar-se S6 U. Autònoma i S7 Rubí. D’aquesta manera, s’evita que dues línies tinguin el mateix número a la nomenclatura i el mateix color, i es dota d’identitat pròpia cadascuna d’elles. 

A banda, a la línia Llobregat-Anoia, l’actual S33 passarà a anomenar-se S3 Can Ros. D’aquesta manera, s’evita la nomenclatura amb dos dígits i es diferencia la línia de la L8 dotant-la d’un nou color.

A partir del dia 20 de juliol, aprofitant l’inici del servei de les tres noves estacions de Sabadell, els nous noms s’integraran en tots els elements de senyalització de la xarxa, tant a estacions com a l’interior dels trens. 

Per familiaritzar els usuaris de FGC amb les noves nomenclatures, es farà una campanya informativa.FGC també ha ampliat recentment el servei de trens a l’estació de Quatre Camins amb noves circulacions per millorar el flux de viatgers i facilitar l’intercanvi modal. Per fomentar aquestes noves circulacions, es crea una nova línia anomenada S9 Quatre Camins.

Font: ACN 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here