El departament de Territori i Sostenibilitat està construint un carril addicional a la carretera comarcal C-55 sentit Manresa d’ 1,1 quilòmetres de longitud, per donar més capacitat i seguretat a la carretera

A banda de la construcció del tercer carril també es col·locarà al centre de la via una barrera de seguretat de formigó, d’1,6 metres d’amplada, per reforçar la separació dels dos sentits de circulació i evitar els xocs frontals.
Les obres comportaran també la millora de l’encreuament de la C-55 amb la B-113 (carretera de ca n’Astruc), amb la formació d’un tercer carril central a la C-55 i una rotonda fora del tronc de la B-113 per fer els canvis de sentit amb més comoditat i seguretat. Altres tasques incloses en aquesta actuació són el tractament previ dels punts de la carretera on hi hagi deformacions, l’estesa d’una nova capa de paviment, la millora dels elements de drenatge i la formació de noves cunetes.

També es construirà un calaix que, a més a més de facilitar el drenatge, servirà de pas de fauna, s’adequarà la senyalització i es col·locaran noves barreres de seguretat. Finalment, s’hi inclouen les hidrosembres, plantacions i mesures addicionals d’integració en l’entorn.

El projecte té un pressupost d’uns 3 milions d’euros i un termini d’execució de nou mesos, abasta un tram de dos quilòmetres de la via que registra un trànsit de més de 14.000 vehicles diaris. 

Font: Ajuntament d’Olesa de Montserrat 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here