Milers de persones van omplir les places del Baix Llobregat en una jornada d’aturada general i manifestacions, que van mobilitzar la ciutadania en defensa de les llibertats i la democràcia

“Les actuacions policials per desallotjar violentament els milers de persones que de forma pacífica es van aplegar en els espais de votació, són absolutament inadmissibles i són una violació de drets civils i polítics, com el de manifestació i el de llibertat d’expressió, així com de la convivència de la societat catalana”. Això defensa la Taula per la Democràcia i això és el que van defensar arreu de la comarca milers i milers de manifestants. 

Sant Feliu va ser l’epicentre de les mobilitzacions multitudinàries. Persones de tota la comarca, entre 7000 i 8000, van desbordar la capital de la comarca i van omplir de gom a gom, no només la plaça de la Vila, sinó també els carrers adjacents. 

El moment àlgid de l’acte comarcal va ser la lectura del manifest que la Taula per la Democràcia va llegir “per denunciar les vulneracions de drets durant les actuacions policials de diumenge passat”. L’acte es va celebrar de manera cívica i pacífica. 
El manifest unitari de la Taula va defensar que “en aquest procés de mobilitzacions es creuen diferents opcions i emocions, tantes com les que representa la pluralitat del nostre país però hi ha una cosa que ens aplega i que necessita una resposta unitària: la defensa dels drets fonamentals i la defensa de la democràcia”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here