Més d’una vuitantena de comerços i establiments de restauració de Sant Joan Despí es donen cita a la Firadespí, un excel·lent aparador del comerç local

Durant la jornada hi haurà tallers per als infantsDesprés de la desfilada es farà el sorteig d’un xec valorat en 600 eurosLa Fira de vins, caves i cerveses artesanes hi serà al carrer John F. Kennedy

L’Ajuntament de Sant Joan Despí, comerços i establiments de restauració, ultimen els preparatius d’una nova edició de Firadespí que aquest any es farà als principals carrers comercials del barri de les Planes aquest dissabte 7 d’octubre. 

La fira és una bona oportunitat per conèixer el teixit comercial alhora que per gaudir d’un bon grapat d’activitats per a tota la família.

Els carrers de Josep Maria Trias de Bes, Mare de Déu de la Mercè i Joan Maragall, a més d’altres espais adjacents, com la plaça del Mercat, la de Sant Joan o la del Carme o John F. Kennedy, seran l’escenari d’aquesta 18a edició. 

La fira tornarà a oferir una vessant més lúdica (amb activitats per a tots els públics a diferents escenaris) i l’estrictament comercial amb una vuitantena d’estands comercials, establiments de restauració, mostra d’aliments i artesania, a més dels participants en la Fira de Vins, Caves i Cerveses Artesanes. 

En aquest espai, el mercat de les Planes oferirà les seves millors tapes. Aquest any més d’una desena de bars i restaurants se sumaran a la Firatapa (tapa i beguda a 2,50 euros). Recordeu d’agafar el vostre plànol de firatapa per saber les tapes que es fan en cada establiment, i participeu en el concurs per escollir la tapa més original i la més saborosa, i també en el sorteig de 100 euros en consumicions. El sorteig es farà el 10 d’octubre.


Desfilada de moda i xec regal

L’edició de la majoria d’edat també comptarà amb una de les cites més emblemàtiques de la fira: la desfilada de moda que aquest any organitzen una desena de comerços. Serà a partir de les 20 h a l’escenari central de la plaça del Mercat. 

En acabar, es farà el sorteig d’un xec valorat en 600 euros que, el guanyador o guanyadora, podrà gastar en els establiments participants en la fira. Les butlletes per participar-hi les distribuiran els expositors que participen en Firadespí, els dies previs a la fira. Les butlletes es podran entregar a les urnes de de la carpa d’informació fins a les 19 hores. L’afortunat o afortunada haurà d’estar en el moment del sorteig.


Presentació de la nova imatge de ciutat

Aquest any, l’Ajuntament aprofitarà l’estand municipal (que s’ubicarà al costat de la plaça Sant Joan) per mostrar la nova imatge de ciutat. Així que si voleu saber quin serà el nou element gràfic que identificarà Sant Joan Despí no dubteu a apropar-vos-hi. A l’estand també podreu participar en un divertit photocall i videocall. 

Consulta aquí tota la programació

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here