Del 20 d’octubre al 24 de novembre tindrà lloc a la ciutat baixllobregatina la 26a edició del certamen

Del 20 d’octubre al 24 de novembre, la XXVI Mostra de Jazz serà la protagonista musical de la tardor a Sant Boi. Enguany el certamen fa un homenatge a la veu i al saxòfon. Després que l’any passat arribés al quart de segle, la mostra amplia l’oferta amb més espectacles musicals i activitats paral·leles.

En aquesta ocasió el certamen tornarà a comptar amb la veu de Charmin Michelle (17 de novembre, a Cal Ninyo), acompanyada del músic i saxofonista santboià Toni Solà . El saxo tenor de Harry Allen Quartet serà el convidat internacional (10 de novembre, al Casal de Camps Blancs).

A banda de sis concerts als casals, la programació inclou els dos espectacles musicals “There was a fiesta! at Carnegie Hall” (dia 12, a Can Massallera) i “Històries del Jazz” (dia 26, al Casal de Casablanca), al Casal de Casablanca que formen part de la Temporada d’Arts Escèniques.

La programació es completa amb activitats que volen fer arribar un coneixement més ampli del jazz al públic familiar. Com a preludi de la Mostra, el passat dia 14 van tenir lloc cercaviles dixieland, amb el grup Gumbo Jass Band , als mercats de la Muntanyeta i Ciutat Cooperativa. El dia 2 de novembre al Mercat de Torre de la Vila acollirà una altra cercavila. Així mateix, el 21 d’octubre, Spai Carioca organitza un concert de bossa-jazz a la plaça del Mercat Vell.

La Mostra de Jazz va néixer l’any 1992 per fer arribar aquest gènere musical a tots els públics. Des d’aleshores s’ha convertit en una cita musical molt esperada que ha sabut crear un públic fidel i entusiasta que omple cada edició els diferents auditoris de Sant Boi.

Font: Ajuntament de Sant Boi 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here