Del 2 al 19 de novembre, una vintena de bars i restaurants oferiran les seves tapes i begudes
L’Ajuntament ha decidit renovar el Tapes i Canyes, tot emmarcant-lo en el Quinto Tapa, una proposta organitzada per l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat. 

Del 2 al 19 de novembre, una vintena de bars i restaurants vicentins oferiran la millor tapa de la casa i la tapa de km 0 acompanyada d’un quinto o una altra beguda. L’únic requisit per a participar-hi és utilitzar producte del Parc Agrari en l’elaboració de la tapa de km 0. A més, el cap de setmana del 25 i 26 de novembre se celebrarà a la plaça de la Vila la Firatapa Km0.

Hi haurà 3 premis per a les millors tapes que votin els clients: els premis consistiran en una campanya publicitària, un diploma i un vinil de reconeixement per al bar o restaurant. D’altra banda, un jurat professional atorgarà el premi Josep Lladonosa a la millor tapa de km 0. Aquest premi també consistirà en una campanya publicitària, un diploma i un vinil de reconeixement. 

Finalment, per als clients que votin també hi ha 3 premis: un “d’or” amb un xec de 300 € per a comprar als establiments de la Unió de Botiguers, un “de plata” que consisteix en un dinar o sopar per a 4 persones a la cerveseria de la Fàbrica Moritz; i un premi Instagram a la millor foto de tapes, que s’emportarà un dinar o sopar per a 2 persones.

Font: Ajuntament de Sant Vicenç dela Horts 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here