S’ha adjudicat, per import de 7,9 M€, el contracte de subministrament i transport de travesses de tres fils per a la implantació de l’ample estàndard en el tram Martorell-Sant Vicenç de Calders

El Consell d’Administració d’Adif ha aprovat en la seva última reunió l’adjudicació del contracte de subministrament i transport de travesses de tres fils per a la implantació de l’ample estàndard en el tram Martorell-Sant Vicenç de Calders del Corredor Mediterrani.

Amb aquest acord, i l’avanç en la tramitació administrativa de la resta de contractes, Adif està impulsant la reactivació dels projectes del Corredor Mediterrani a Catalunya.

A més, es dóna un nou pas avanci en el compliment dels compromisos adquirits pel Ministeri de Foment per avançar de forma decidida en el conjunt d’actuacions per a la configuració del Corredor Mediterrani per la seva gran importància estratègica a nivell socioeconòmic, amb la previsió que en 2020 aquest eix tingui continuïtat en ample internacional entre Catalunya i Murcia.

El contracte ha estat adjudicat a l’empresa Prefabricaciones i Contractes, per import de 7.932.941,5 euros (IVA inclòs) i un termini d’execució estimat de 9 mesos.

Les actuacions contemplades en aquest contracte són el subministrament de 55.000 travesses polivalents de tres fils amb les seves corresponents subjeccions, així com la seva fabricació, homologació prèvia, apilament en fàbrica, càrrega, transport i descàrrega a les zones d’apilament establertes, en la traça ferroviària o en altres punts propers que es determinin.

Finançament europeu

La implantació de l’ample estàndard en el tram Martorell-Sant Vicenç de Calders ha estat cofinançat per les Ajudes RTE-T i podrà ser cofinançat pel Mecanisme “Connectar Europa” (CEF).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here