Avui és el primer dia que s’ha instal·lat a la Rambla de Gavà el tradicional Mercat de Sant Nicasi. Ocupant gairebé tot el vial, des de la carretera i fins la plaça Batista i Roca, els visitants trobaran una nodrida representació del comerç local, artesans, animació i activitats per a tota la família

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, s’hi ha atansat aquest matí i ens ha explicat que aquest mercat i la resta d’activitats que acull avui la ciutat “celebra la Festa Major d’Hivern però també donen el tret de sortida a les festes de Nadal”. L’alcaldessa ha destacat que en aquest mercat “els comerços locals mostren el que fan, les seves activitats, i novament un any més fan que aquest Mercat de Sant Nicasi sigui tot un èxit”.

Sánchez ha volgut posar de manifest que “hi ha molts comerços nous en el mercat d’enguany”, el que demostra que els comerciants “valoren aquest Mercat de Sant Nicasi com una oportunitat per ser un aparador de presentació”.

L’opinió de l’alcaldessa, de fet, ens l’han corroborat dos dels comerciants amb els quals hem pogut parlar aquest matí. Javier Giménez, propietari de The Animal King, és la segona vegada que participa en el Mercat de Sant Nicasi i ho fa perquè “et promociones molt, la gent et coneix, nosaltres estem en una zona que està molt bé però sempre hi ha altres zones de Gavà que no s’apropen a la teva botiga perquè no els agafa a prop, i aquí ve més gent i podem fer promocions per tal que vinguin a la botiga”.

Martín González, propietari de la pizzeria A Rolete, és en canvi la primera vegada que està en el mercat ja que va obrir el seu establiment fa vuit mesos. La decisió de participar en el Mercat de Sant Nicasi és ben clara també en el seu cas: “Hem vingut aquí per donar-nos a conèixer una mica ja que ens hem adonat que a la zona alta de Gavà, on som nosaltres, encara no ens arriba a conèixer la gent, i volem difondre en aquest mercat el nostre producte que és artesà i que, dins del concepte fast-food, el que fem està molt cuidat des de la matèria prima i és molt saludable, intentem fer-ho de la millor manera possible”.

Tant avui com demà diumenge el mercat estarà funcionant d’onze del matí a nou de la nit.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here