Al llarg de jornada anirem donant informacions locals (de diversos punts del Baix Llobregat) i comarcals. Seguiu aquesta jornada electoral amb nosaltres!

Puntualment, a les 9 del matí, han obert amb normalitat les 53 meses habilitades en els 18 col·legis electorals, repartits pels 4 districtes del municipi baixllobregatí de Gavà, per poder votar en aquestes eleccions al Parlament de Catalunya, uns comicis sense canvis, en aquest sentit, respecte als celebrats al juny del 2016 a les Corts Generals.

Per aquests comicis estan cridades a les urnes 33.943 gavanecs i gavanenques. Les persones amb mobilitat reduïda poden desplaçar-se al col·legi electoral en un vehicle adaptat. Poden sol·licitar el servei durant tota la jornada trucant al telèfon gratuït 900 66 33 88.

La Policia Municipal, en coordinació amb els Mossos d’Esquadra, participa en la prestació de serveis de vigilància i seguretat dels col·legis electorals. Per la seva banda, els Serveis Informàtics municipals proporcionen les plataformes informàtiques de control de participació, a les 13 i a les 17 hores, i de l’escrutini, a partir de les 20 hores, a més del servei telefònic i el subministrament d’informació a la resta d’unitats que configuren el dispositiu electoral.

La composició del Parlament de Catalunya està conformat per 135 diputats. La majoria s’escullen a Barcelona (85), mentre que els escons a repartir a Tarragona són 18; a Girona, 17; i a Lleida, 15. L’elecció està condicionada per l’aplicació de l’article 155 per part del Govern i per l’absència d’alguns dels seus líders.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here