La pilot baixllobregatina Laia Sanz, ha afirmat avui que la seva motivació per fer un bon Dakar està intacta després de recuperar en aquesta tercera etapa el temps que havia perdut en la del dia anterior

Se sent forta físicament i mentalment, segura de si mateixa, còmoda amb la moto i està decidida a fer-ho bé. I ho està complint. Només s’han disputat tres jornades del Ral·li Dakar 2018, però Laia Sanz està donant bones sensacions i avui, en l’etapa entre Pisco i Sant Joan de Marcona (Perú), amb gairebé 300 quilòmetres de sorra, ha acabat en una valuosa 15a posició, a 12 minuts exactes del vencedor, el seu company en el KTM Factory Racing Team, Sam Sunderland. A la general, la pilot de Soficat Xerox guanya dos llocs respecte a ahir i és 17a a mitja hora del britànic.

“M’he sentit molt bé i no he comès errors de navegació”, comentava la pilot de Corbera de Llobregat al finalitzar l’etapa 3, que l’apropa un pas més a la consecució dels seus reptes.

Després del temps perdut en la jornada anterior per un problema en un dipòsit de combustible, Laia Sanz volia recuperar terreny en la jornada d’avui, i ho ha aconseguit!

Classificada 17a de la general, la de Corbera està a prop de les posicions que marquen el seu objectiu: a una mica menys de 2 minuts del top 15 i a 12 del top 10. Aquest dimarts, la pilot de Soficat Xerox haurà de superar la quarta etapa, amb inici i final a Sant Joan de Marcona, amb 330 quilòmetres cronometrats i 114 d’enllaç. La peculiaritat serà la sortida en línia tipus motocròs (de quinze en quinze motos).

Font: Agències

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here