Es manifesta que, una vegada més, no es compleixen els terminis anunciats

 

La comissió de treball per la Variant de Vallirana, formada pels grups polítics del municipi i per la ciutadania, es va reunir a la sala de plens de l’Ajuntament i va expressar el seu desencís perquè no es compleixen els terminis donats des de l’Administració de l’Estat pel que fa a la finalització de les obres de la variant. Alhora reclamaran el compromís del ministre de Foment, Íñigo de la Serna, perquè les obres es finalitzin durant el 2018.

L’exministra de Foment, Ana Pastor, l’actual ministra de Sanitat, Dolors Montserrat, i diferents càrrecs del ministeri van manifestar públicament que la variant de Vallirana estaria acabada a finals del 2017 o com a molt a principis del 2018. Davant la certesa que això no serà així, i que per tant, una vegada més, no es compleixen els terminis previstos per finalitzar les obres, la Comissió de la Variant, reclamarà una compromís públic del ministre de Foment per acabar les obres aquest any.

Des de la Comissió se sol·licitarà també una visita a les obres així com la planificació de les feines pendents per fer-ne el seguiment, alhora que es demanarà que s’incrementi el ritme de treball per no endarrerir encara més la finalització de la variant.

En la mateixa reunió de treball es va informar i presentar als membres de la comissió la proposta inicial de la variant de les Casetes, així com es va concretar esperar a la constitució del nou Govern de la Generalitat per reprendre la demanda de desviament de vehicles pesants de pas perquè no passin pel municipi.

Font: Ajuntament de Vallirana

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here