Els Bombers treballen amb la hipòtesi que en unes obres a la via pública s’ha foradat accidentalment una canonada de gas

Tres persones han resultat ferides amb lesions de gravetat menor i han estat evacuades a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona a causa d’un incendi que ha tingut lloc a Viladecans (Baix Llobregat) aquest dimecres.

Els fets han tingut lloc cap a tres quarts de cinc de la tarda, i segons han informat tant els Bombers com l’Ajuntament, les flames s’han produït en unes obres a la via pública entre la plaça Palmeres i el carrer Jaume Abril. Les tres persones ferides han sofert cremades a la cara i a la part superior del cos.

Sobre la causa, els Bombers treballen amb la hipòtesi que en el marc de les obres s’hagi foradat accidentalment una canonada del gas de mitja pressió. Les flames s’han projectat sobre la façana d’una carnisseria situada al número 47 del carrer Jaume Abril, que en el moment dels fets estava tancada. La botiga no ha resultat afectada per la contenció de les actuacions dels Bombers.

Des dels Bombers, que han enviat vuit dotacions al lloc dels fets, s’explica que s’ha tancat la zona mentre duren les tasques dels cossos d’emergència. No consta que hi hagi hagut evacuacions.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here