El Festival Zero girarà tres espectacles no convencionals i de petit format pels sis equipaments que formen part de Teatres en Xarxa. Entre els escollits hi ha els teatres de Sant Boi, Sant Andreu de la Barca i Sant Joan Despí

Buscar nou públic teatral portant al territori aquelles propostes que fins ara només es podien veure al circuit alternatiu de Barcelona. Aquest és l’objectiu del Festival Zero d’arts escèniques que entre el 16 de febrer i el 8 d’abril girarà tres espectacles ‘no convencionals’ de petit format pels teatres municipals de Barberà del Vallès, Sant Joan Despí, Sant Andreu de la Barca, Tordera, Sant Boi de Llobregat i Llinars del Vallès que formen part de Teatres en Xarxa.

Per aconseguir-ho, el festival aposta per espectacles innovadors i immersius que redueixen al mínim la distància entre intèrprets i espectadors i que busca captar nou públic, bàsicament jove, més enllà del que ja és fidel d’aquestes sales. Un dels espectacles programats, ‘Mi gran obra’ de David Espinosa, que ja ha voltat per sales d’arreu del món i que reprodueix a escala en una taula el teatre més gran del món, tindrà aforament per a una vintena de persones que seguiran l’obra amb binocles.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here