100 dies després de l’empresonament del qui va ser el seu alcalde, la plaça de la Vila de Sant Vicenç dels Horts s’ha omplert de groc. Torrent demana no defallir “ni un segon” fins que s’alliberin Junqueras i la resta de “presos polítics”. Botran, Vilalta i Fachin llegeixen un manifest a Sant Vicenç dels Horts pels 100 dies de l’empresonament del líder d’ERC: “No hi ha prou presons per tancar un poble sencer”

La plataforma Free Junqueras ha organitzat una concentració per aquest dissabte al vespre davant l’Ajuntament i, davant de més d’un miler de persones, el president del Parlament, Roger Torrent, ha demanat que la gent no defalleixi “ni un segon” fins que s’alliberin Junqueras i la resta de “presos polítics”: Jordi Sànchez, Quim Forn i Jordi Cuixart.

Just abans, l’exdiputat de la CUP Albert Botran, la dirigent d’ERC Marta Vilalta i l’exdiputat de CSQP i l’exlíder de Podem Catalunya, Albano-Dante Fachin, han llegit un manifest on s’hi assegura que “no hi ha prou presons per tancar un poble sencer”. L’acte l’ha presentat l’alcaldessa del municipi, Maite Aymerich.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here