Es reclama al Ministeri de Foment i a la Delegació del Govern

L’Ajuntament de Vallirana ha enviat noves cartes tant al ministre de l’Interior, Iñigo de la Serna, com al delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, davant la manca de resposta de la sol·licitud d’incloure Vallirana entre els trams de l’N-340 on es desviarà la circulació de camions cap a l’AP-7.

El passat mes de setembre de 2017, l’Ajuntament ja va fer aquesta demanda en conèixer l’anunci del desviament de camions de l’N-340 a l’AP-7 en els trams entre Peníscola i l’Hospitalet de l’Infant i entre Altafulla i Vilafranca del Penedès, a partir del gener de 2018. Si bé aquest termini no s’ha complert, l’Ajuntament de Vallirana insisteix en la necessitat d’incloure Vallirana en aquest acord.

En un darrer estudi de mobilitat de la Diputació es detalla que a Vallirana per l’accés nord (accés des de Cervelló i B-24) accedeixen al municipi diàriament 33.450 vehicles dels quals l’11,5 % són pesants, i que per l’accés sud (des de les Casetes) hi circulen 21.600 vehicles, el 17,8 % pesants.

L’Ajuntament, així com la Comissió de Treball per la Variant de Vallirana, insisteixen en la necessitat d’aquest acord, a l’espera que s’acabi d’una vegada l’esmentada variant que va acumulant retards en la seva finalització. En aquesta línia també s’ha sol·licitat a les autoritats estatals el compromís de finalització de les obres aquest 2018, sense resposta fins al moment.

Font: Ajuntament de Vallirana

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here