L’atleta de Gavà s’ha penjat la plata en la cursa del 1500 metres disputada aquest cap de setmana a València

L’atleta de Gavà, Marc Alcalá, segueix sumant victòries. Aquest cap de setmana s’ha proclamat subcampió d’Espanya en pista coberta en la prova dels 1500 metres. La cursa, disputada al velòdrom Luis Puig de València, la va guanyar l’imbatible Adel Mechaal que des del primer moment va prendre la iniciativa i va creuar la línia d’arribada celebrant el triomf amb un temps de 3:43.10. Marc Alcalá, que defensava títol, va arribar segon amb un crono de 3:43.87. Jesús Gómez va quedar tercer.

El migfondista del FC Barcelona manifestava, a través de les xarxes socials la seva “satisfacció per aquesta nova medalla” i expressava ara la seva concentració màxima de cara els propers reptes, el més immediat dels quals, el situarà diumenge vinent a Glasgow, on correrà La Milla al World Indoor Tour.

La cita més important però, serà d’aquí a dues setmanes, al Mundial de Birmingham. Recordem que Alcalà va assolir la mínima per poder-hi participar al I Míting Internacional de Catalunya, disputat recentment, amb un crono de 3:39.45 en els 1500 metres.

I no ha estat l’únic èxit del Baix Llobregat en aquest campionat d’Espanya, ja que l’atleta de Sant Boi Cristina Lara, s’ha declarat campiona d’Espanya de 60 metres llisos, igualant la seva marca personal en 7.36 en pista coberta.

Font: Ajuntament de Gavà

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here