Ja es coneix el programa d’activitats que es faran al voltant de la Fira Vallirana Natura que se celebrarà els dies 24 i 25 de març a la rambla de la Sobirania

Uns actes d’entre els quals ja els vam anunciar el Planetari Digital “Misteris del Sistema Solar”, que es farà a l’escola La Ginesta i que precisa d’inscripcions prèvies a l’Oficina de Turisme, ja que els passis són limitats tant en nombre de sessions com en nombre d’assistents.

A la fira hi trobarem bàsicament 3 tipus d’activitats, les que es fan durant tota la Fira, les que es fan als espais firals de forma puntual i les que es fan fora del recinte firal. Així hi ha 2 ubicacions a la Fira per a la majoria d’actes, com són l’Espai Àgora i l’Espai Vida.

Entre els actes que es faran fora del recinte, a part del Planetari Digital, hi haurà l’activitat “Gimcana familiar d’orientació” i la sortida de marxa nòrdica. I entre les activitats fixes en el recinte firal hi haurà els tallers infantils i “l’inflable per reciclar saltant”.

Aquí teniu el programa d’activitats, on hi trobareu en detall totes les que s’hi han programat!

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here