El dia Mundial del Teatre es va crear en 1961 per iniciativa de l’Institut Internacional del Teatre (ITI). Un dels actes més representatius és la circulació del Missatge Internacional, tradicionalment escrit per una personalitat de reconegut prestigi al món del teatre

Cornellà celebra aquesta efemèride per primer cop a la ciutat i per commemorar-ho, es farà la lectura d’un Manifest, el 21 de març, a les 18.30h a la pl. Francesc Macià, Lectura a càrrec de membres de Catalònia Teatre, Triangle Teatre, Corenllàteatre i Microcornellà teatre . Així mateix, es portarà a terme un diàleg amb professional de les arts escèniques. La dramaturga convidada és Raquel Loscos López (Barcelona 1983).

A més d’aquest acte tindran lloc a la ciutat altres activitats paral•leles com ara la representació als instituts de la ciutat de l’obra “El Detectiu” de Octavi Egea, o una master class (24 de març, 11h a l’Auditori de Sant Ildefons), una representació de l’obra ‘Hendaya, cuando Adolfo encontró a Paco”, amb la Cia Corenllà Teatre (24 de març, a les 21h a la sala Ramon Romagosa) o una actuació de teatre familiar a l’Auditori de Sant Ildefons (25 de març, a les 12 a l’Auditori de Cornellà).

Font: Ajuntament Cornellà

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here