També 26 rutes de transport escolar han quedat afectades i s’ha suspès el transport escolar d’educació especial a la part alta de Barcelona

La neu ha obligat a tancar aquest dimarts sis escoles i, com a conseqüència, 1.516 alumnes s’han quedat sense classe, segons ha indicat el Departament d’Ensenyament.

Concretament, s’han hagut de tancar tres escoles a l’Alt Penedès –Escola Montcau a Subirats i la Fassina i Renaixença a Mediona- que han afectat 192 alumnes i tres més al Baix Llobregat –Escola Sant Cristòfor, Institut Begues i Escola Sant Lluís i Amell, tots tres centres de Begues- amb afectació a 1.324 alumnes.

També, la neu ha afectat 26 rutes de transport escolar a les comarques del Moianès, Bages, Pallars Jussà, Alt Urgell i la Segarra i, com a conseqüència, 355 alumnes han quedat afectats per aquestes rutes alterades.

Concretament, a la demarcació de Lleida 16 rutes de transport escolar han quedat afectades al Pallars Jussà, Alt Urgell i la Segarra amb afectació a 253 alumnes, dels quals 212 són de la Segarra.

A la Catalunya Central, al Moianès hi ha hagut 5 rutes que han quedat alterades amb afectació a 69 alumnes i al Bages altres cinc rutes han quedat alterades i han afectat 33 alumnes.Al Berguedà, alguns serveis de transport s’han iniciat més tard de l’habitual i s’han modificat els punts de recollida de Gósol, Saldes i Vallcebre. També al Vallès occidental el servei de transport de Rellinars a l’IES de Vacarisses no s’ha utilitzat a causa de la nevada. No obstant, el servei de tornada (14.40h) es prestarà amb normalitat.

Així mateix, el servei de transport a l’escola La Floresta de Sant Cugat que dona servei a 37 alumnes residents a Les Planes s’ha fet més tard del seu horari habitual.D’altra banda, el Consorci d’Educació de Barcelona també ha suspès el transport escolar d’educació especial que té recorregut per les vies urbanes situades a la part alta de la ciutat, concretament per sobre la Ronda de Dalt.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here