Davant l’informe que s’ha sol·licitat a la consultoria meteorològica en relació al temps que farà a Vallirana el proper cap de setmana, s’ha decidit ajornar la celebració de la Fira Vallirana Natura prevista inicialment per a dissabte 24 i diumenge 25. Les noves dates són el cap de setmana del 7 i 8 d’abril

Aquest canvi pot alterar el programa d’activitats inicialment previst així com la presència dels expositors. En els propers dies s’informarà de com queda definitivament el programa d’activitats.

La decisió s’ha pres amb la voluntat de poder gaudir d’una fira Vallirana Natura en les millors condicions.

Aquest ajornament afecta també l’activitat del Planetari Digital “Misteris del Sistema Solar”. Donat que es feien inscripcions prèvies, les persones que s’hagin apuntat que contactin a l’Oficina de Turisme per confirmar la seva reserva per als dies 7 i 8 d’abril o per cancel·lar la reserva. (Oficina de Turisme: c/ Major, 612 – 672 462 426 – vlrn.oficinaturisme@vallirana.cat)

En principi, la suspensió no afecta la sortida de Marxa Nòrdica de diumenge. Els inscrits també podeu consultar amb l’Oficina de Turisme per si hi ha algun canvi de darrera hora.

Aquí trobareu l’informe de la consultoria Celsius on confirma la pluja per a tota la jornada de dissabte i també, amb menys incidència, el diumenge.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here