Aquest diumenge 25 de març passarà per la comarca la 98a Volta Ciclista a Catalunya en la setena i última etapa de la competició

L’etapa s’iniciarà uns minuts abans de les 11 h a L’Hospitalet i passarà pels municipis d’Esplugues, Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat i seguirà en direcció a Molins de Rei, per passar després per d’altres municipis de la comarca i finalitzar a Barcelona després de gairabé 155 quilòmetres de recorregut.

La Volta Ciclista a Catalunya, inclosa dins de la màxima categoria ciclista mundial, és la tercera prova per etapes més antiga del món en ciclisme. A la cursa d’enguany hi participen uns 175 corredors de 25 equips, 18 dels quals són de la UCI World Tour, la màxima categoria del ciclisme mundial i 7 són equips internacionals convidats.

Aquests son els horaris de pas per els diversos municipis del Baix Llobregat:

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here