Catalunya tanca els millors tres primers mesos de l’any des del 2015. anys. El 44% de les contractacions s’han fet a Barcelona i al Baix Llobregat

La demanda de l’espai logístic ha tancat el primer trimestre d’aquest any amb la contractació de 187.000 metres quadrats, cosa que suposa multiplicar per dos l’espai contractat en el primer trimestre del 2017 que va ser d 93.500 metres quadrats, segons els dades facilitades per la consultora immobiliària Cushman & Wakefield.

El nombre de metres quadrats contractats a Catalunya aquest primer trimestre és la xifra més gran que s’ha registrat en els últims tres anys. El 44% de les contractacions s’han fet a Barcelona i al Baix Llobregat, el 38% a la zona del Vallès, mentre que el 18% restant es reparteix entre el Camp de Tarragona, el Penedès i Girona.

Entre les operacions més importants que s’han signat aquests tres primers mesos de l’any destaca el lloguer de 29.000 metres quadrats que Mercadona va contractar al polígon Can Margarit a la localitat de Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat), propietat del fons britànic Rockspring.

Cushman & Wakefield preveu que la demanda a curt termini seguirà en aquest tendència a l’alça, especialment en la zones dels districtes ‘prime’ com els de Barcelona que situen la renda a 6,5 euros el metre quadrat al mes, cosa que suposa un increment interanual del 8%.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here