Els grups ERC, la CUP, el PdeCAT i ICV-Movem Corbera han arribat a un acord per formar govern a l’Ajuntament de Corbera i rellevar l’actual alcaldessa del PSC, Rosa Boladeras, per la “situació d’excepcionalitat que es viu a Catalunya” i que “és rebutjada per una àmplia majoria” del municipi

La nova alcaldessa serà Montserrat Febrero (ERC). En un comunicat, les forces de l’oposició consideren que l’ajuntament “no representa aquesta sensibilitat” i que el nou govern municipal “treballarà des del municipalisme per revertir aquesta situació oposant-se frontalment a la repressió autoritària exercida per l’estat espanyol contra tota forma de mobilització política i de defensa de la República Catalana”.

Així mateix, aquestes forces també precisen que també volen “representar a nivell municipal una nova manera de fer política”. La moció es va presentar aquest dimarts i el ple se celebrarà a principis de maig.

La nova coalició presentarà més endavant les línies polítiques per on transcorrerà la resta de legislatura però ha avançat que les línies principals serien “la participació i la transparència en les polítiques públiques com a política transversal, la línia de treballar per la municipalització del servei de gestió de l’aigua i la consecució de polítiques municipals que es consideren deficitàries com el servei de neteja, l’accessibilitat al municipi o la dinamització cultural o comercial de Corbera”.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here