La concentració ha demanat la llibertat del vicepresident i conseller destituïts i ha volgut esdevenir una mostra de suport als presos independentistes i les seves famílies. Junqueras i Forn: “Hem de continuar resistint; si vosaltres persistiu, nosaltres resistim”

L’acte per commemorar els sis mesos d’empresonament a Estremera del president baixllobregatí d’ERC i vicepresident destituït, Oriol Junqueras, i el conseller destituït d’Interior, Joaquim Forn, ha omplert la plaça Sant Jaume de Barcelona amb proclames de suport als presos independentistes i les seves famílies, i crits en favor de la Republica.

Durant l’acte, familiars directes i companys dels seus partits, ERC i PDeCAT, han llegit una carta escrita per Forn i Junqueras des d’Estremera per a l’ocasió on, a més de donar gràcies pel suport, tots dos han demanat als catalans que segueixin aguantant l’embat judicial i polític de l’Estat que denuncien i consideren injust.

“Hem de continuar resistint; si vosaltres persistiu, nosaltres resistim”, han escrit, tot afegint que això és el que “s’ha de fer ara”.

La concentració també estava prevista a la localitat de Junqueras i de la va ser alcalde, Sant Vicenç dels Horts. Per a no interferir en la convocatòria de Barcelona i que la manifestació a la capital esdevingués unitària, l’acte local de suport s’ha aplaçat fins al proper 2 de juny.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here