Amb l’objectiu de la reducció de sorolls a Abrera, el dilluns 28 de maig s’iniciaran les obres per a la instal·lació de pantalles acústiques a la carretera C-55 al seu pas pel nostre municipi, en el tram paral·lel al carrer Manresa, entre el carrer Ponent i el passatge Manresa. Des de l’Ajuntament treballem per a la reducció de sorolls i hem supervisat el disseny del projecte i la planificació de les obres.

A partir del dilluns 28 de maig, i de manera temporal, no es podrà estacionar als aparcaments del carrer Manresa.

La setmana que ve s’inicia la instal·lació de les fonamentacions de les pantalles acústiques.

El regidor d’Obres i Serveis, Parcs i Jardins, Urbanisme i Mobilitat, Albert Roca, ha explicat que “la Policia Local anirà delimitant les zones d’estacionament de vehicles durant uns dies. Les pantalles comencen des del pàrquing que hi ha al mercat municipal i el Centre d’Atenció Primària fins a l’entrada a Abrera de la C-55”.

Reclamació històrica

“Els veïns i veïnes del carrer Manresa, dels edificis propers a la C-55, pateixen des de fa anys el soroll de la carretera, que en els darrers temps s’ha intensificat per l’augment del trànsit en aquesta via. Des de l’Ajuntament hem reclamat sempre a la Generalitat, titular d’aquesta carretera, la instal·lació de pantalles acústiques per reduir el soroll. Finalment hem aconseguit la instal·lació, en una primera fase, d’aquestes pantalles acústiques que permetran reduir la contaminació acústica i millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes”, ha comentat el regidor Albert Roca.

Des de l’Ajuntament d’Abrera preguem als veïns del carrer Manresa que disculpin les molèsties que aquesta actuació ocasionarà durant el transcurs de les obres de construcció de les pantalles acústiques.

Font: Ajuntament d’Abrera

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here