Les empreses que operaran en el futur centre comercial espulguenc, Finestrelles Shopping Center -actualment en fase d’obres i amb previsió d’obrir abans de final d’any-, acudiran a la borsa de treball municipal per prioritzar la contractació de persones residents a Esplugues de cara a cobrir els llocs de treball previstos.

La primera companyia a fer-ho ha estat Alcampo, que gestionarà un hipermercat de 4.000 m2. Amb la col·laboració de l’Ajuntament baixllobregatí, la firma francesa està recopilant currículums de persones inscrites a la borsa municipal per seleccionar els més adequats i convocar les proves psicotècniques que es realitzaran els dies 20 i 21 de juny a l’Espai Baronda. Amb posterioritat, es realitzaran les entrevistes finals als que hagin superat el psicotècnic. L’objectiu és cobrir uns 150 llocs de treball.

De cara a futurs processos de selecció, cal recordar que les inscripcions a la borsa de treball municipal es poden realitzar els dimarts i dijous de 9 a 13 hores a l’Edifici Molí, per a persones residents a Can Vidalet, i al Centre Puig Coca, per a la resta del municipi.

Accés soterrat

A finals de maig van començar les obres de l’accés soterrat al futur centre comercial, des del carrer Laureà Miró -a l’alçada del parc de Can Vidalet-, necessari per minimitzar els efectes del centre en la mobilitat de la ciutat. Els treballs, a càrrec de la junta de compensació del pla urbanístic Porta BCN, duraran uns quatre mesos i suposen el tall al trànsit dels carrils en direcció Barcelona.

Font: Ajuntament d’Esplugues

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here