Joves i adults gaudiran del plaer dels concerts en directe amb ritmes diversos i amb grups d’ara i de sempre, La diversió està garantida

Un dels plats forts del Corpus seran els grans concerts de música, que vindran de la mà d’artistes com la banda Green Valley, que fusiona el reggae i el dancehall i que actuarà l’1 de juny en el Parc Esportiu Llobregat. Aquest  grup format per sis músics  de ben segur que farà ballar i saltar als i els joves des de les 22 hores.
En Green Valley, a partir d’una sorprenent posada en escena, conviuen lletres reivindicatives i missatges positius que contagien i consciencien als seus espectadors, presenten a Cornellà el seu darrer treball “Ahora”, que van publicar al 2016. Tindran com a tel·loners al grup AD Roots, un grup de reggae complementat amb tocs de rap, sempre amb un missatge positiu i conscient, que transmet bones sensacions.

http://www.greenvalleyband.com/

https://www.youtube.com/watch?v=QnRNiIYnMNE

La Unión i Rosana a la plaça de Catalunya

La Plaça de Catalunya és el centre neuràlgic dels concerts més multitudinaris. Sobre l’escenari han passat grups i cantants de primera línia. Aquest Corpus comptarem amb el grup mític de La Unión, que actuarà el divendres 1 de juny, a partir de les 22h amb l’acompanyament de la banda Perdidos.Rever.

Poc es pot dir de La Unión un grup mític de la dècada dels anys 80 i 90 del segle XX, creat l’any 1984, i han venut més de 2 milions de discos, rebent en 2006 un doble disc de diamant per la seva carrera discogràfica. A més, han estat disc multiplatino, amb més de 200.000 còpies, els àlbums Vivir al este del Edén, Tren de largo recorrido, Tentación i Grans èxits. Van obtenir disc de platí amb més de 100.000 còpies els LP Mil siluetas i 4×4, i disc d’or amb més de 50.000 còpies venudes els àlbums Psycofunkster au lait, La Unió, El mar de la fertilitat i Hiperespacio.

Són coneguts a Hispanoamèrica per la seva clàssica cançó “Llop home a París”. El grup està format actualment per dos membres, Rafa Sánchez com a vocalista i el baixista Luis Bolín.

https://launion.net/

Rosana arriba a Cornellà el dia 2 de juny amb nou álbum sota el braç i amb Sara Alva com a tel·lonera. Rosana ha venut més de 6.000.000 de còpies a nivell internacional i nacional i ha donat més de 500 concerts a Espanya, Europa, Amèrica i Àsia des que al1996 als 33 anys llancés al mercat el seu primer disc “Lunas Rotas”.

https://www.rosana.net/inicio

CONSULTA AQUÍ TOTA LA PROGRAMACIÓ DEL CORPUS 2018

 

Font: Ajuntament de Cornellà

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here