Per quarta temporada consecutiva, la Federació Catalana de Futbol ha escollit Martorell per celebrar una nova edició de la Festa del Futbol Català, que se celebrarà els dies 8,9 i 10 de juny de 2018. Aquesta competició agrupa les finals dels Campionats de Catalunya de futbol base, que es disputaran al Complex Esportiu Torrent de Llops (carrer Josep Vilar, s7n) i les de la Copa Catalunya de futbol sala base, que tindran lloc al Pavelló Municipal (Av. Fèlix Duran i Canyameres, I).

Durant l’acte de presentació, Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell, ha explicat que de les nou edicions de la Festa del Futbol Català, cinc s’han celebrat a Martorell, el que suposa “un reconeixement a les nostres instal·lacions i a l’esforç per millorar-les”. En aquest sentit, ha destacat que “hem fet una aposta important per millorar les instal·lacions esportives i aviat tindrem un nou Pavelló a Can Cases que esperem que el pugueu gaudir l’any vinent en una nova edició de la Festa”.

En la mateixa línia, la regidora d’Esports de l’Ajuntament, Belén Leiva, ha assegurat que la Festa del Futbol Català “és un premi i un orgull per a tots els martorellencs poder acollir el millor futbol del país”.

A l’acte, també han assistit el directiu de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Jaume Plaza; la directiva i delegada al Baix Llobregat de l’FCF, Paquita Linares; i el director de la Lliga Catalana de Futbol Sala, José Miguel Calle.

El Complex Esportiu Torrent de Llops serà l’equipament que acollirà les fases prèvies dels Campionats de Catalunya benjamí i aleví, així com les finals de les altres categories, tant femenines com masculines, mentre que el Pavelló Municipal, acollirà el dissabte 9 i el diumenge 10 de juny les finals de la Copa Catalunya de Futbol Sala. Ambdues instal·lacions es troben a una distància de 15 minuts a peu l’una de l’altra.

Font: Ajuntament de Martorell

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here