Tinc 28 anys i només he vist un sol alcalde.

He fet el pas de liderar la candidatura política de JuntsxCat al Prat, però en les properes eleccions municipals ens hi juguem molt més que la representació d’un sol partit. Jo vull representar al Prat la unitat del sobiranisme i del republicanisme i el dia 26 de maig del 2019 tenim una gran oportunitat, és a les nostres mans aprofitar-la i obrir el canvi d’una vegada per totes després de 36 anys d’un mateix alcalde.

Volem liderar un projecte que vol ser el màxim de transversal possible, aquest esperit del 1 d’octubre va més enllà de les sigles d’un partit, volem sumar a tots els companys i votants independentistes.

La gent ens reclama unitat. Ens necessitem, la suma és evident. Al Prat, a les últimes eleccions municipals les tres candidatures independentistes vam sumar 4.173 vots; el 21D en vàrem aconseguir 10.460. Quin pot ser l’efecte d’una candidatura unitària? Quin l’efecte transformador i alternatiu en una ciutat governada pel mateix alcalde i el mateix partit, durant 36 anys? Què esperem doncs per fer d’aquesta proposta una realitat? Què esperem per anar junts?

Tinguem alçada de mires, apartem les lluites existents i presentem-nos per guanyar d’una vegada les eleccions al Prat. Posem-nos d’acord en el projecte, les persones, les idees i el programa, obertament i sense complexes.

Ja hem proposat aquesta idea tant a ERC com a la CUP del Prat i de moment no ens en sortim. D’ERC tenim un no i de la CUP el silenci. En vista que els partits sembla que no ho poden aconseguir, per què no impulsem doncs una assemblea oberta i conjunta i que siguin tots els nostres votants, la ciutadania els qui ho decideixin? Ja és hora de construir un projecte que ens il·lusioni a tots. Som-hi!

Gerard Valverde i Polo, Candidat JuntsxCat – El Prat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here