Tres dotacions dels Bombers de la Generalitat continuen treballant aquest dilluns al matí en les tasques d’extinció de l’incendi en una nau de reciclatges de matalassos a Esparreguera, situada al carrer del Càntir, al polígon industrial del Sud-Magarola.

Malgrat l’incendi està estabilitzat des d’ahir, continuen les tasques d’extinció per assegurar que no quedin punts calents.

El foc, controlat aquest diumenge al vespre, va calcinar la nau de 1000 m2, que va acabar ensorrant-se. El dispositiu dels Bombers, que van arribar a treballar amb prop d’una vintena de dotacions, va impedir que les flames es traslladessin a les naus veïnes. L’incendi va provocar una columna negra de fum que va ser visible des de molta distància.

En el moment dels fets, a l’empresa no hi havia persones treballant i ningú va resultar ferit. D’altra banda, els Bombers i Protecció Civil van recomanar als veïns, durant dues hores, que es quedessin a casa i tancar finestres i no encendre aires acondicionats per evitar que inhalessin el fum.

La columna de fum des d’ahir al vespre és baixa i difusa, de manera que ja no arriba als habitatges més propers al polígon industrial. Ja no cal que les persones prenguin mesures per evitar respirar-lo.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here