L’Alfred donarà el tret de sortida a la Festa Major del Prat i pujarà a l’escenari de l’estació per fer gaudir totes les persones que s’hi apropin, de la seva música

L’Alfred García, compositor i cantant, serà l’encarregat de donar el pregó d’inici de la Festa Major del Prat, després d’un any intens d’activitat en el que ha estat finalista del programa televisiu Operación Triunfo i ha participat al festival d’Eurovisión.

L’Alfred ha estat implicat des de molt jove a diferents projectes i entitats de la ciutat baixllobregatina. Va iniciar la seva formació musical a la Unió Filharmònica del Prat i ha estat molt vinculat al projecte musical de La Capsa, participant en projectes com el clip musical #Almeuritme, el projecte Cocoon d’acompanyament a músics joves o el festival Meló_dia.

Actualment, ha iniciat la seva primera gira en solitari, amb el nom ‘1016 is coming tour’, en referència al número identificador amb el qual va participar al càsting del programa Operación Triunfo. Dissabte 29 de setembre pujarà a l’escenari de l’estació del Prat amb temes ja coneguts per tot el públic com “Londres” o “Barcelona”.

L’Alfred ha fet palès el seu orgull de potablava sempre que n’ha tingut la ocasió. El pratenc, que enguany ha rebut el Premi Ciutat del Prat, tindrà l’oportunitat de compartir aquest sentiment des del balcó de l’Ajuntament per donar el tret de sortida a la Festa Major!

Font: Ajuntament del Prat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here