Els dies 31 d’agost, 1, 2, 3 de setembre torna la Fesa Major de Sant Andreu de la Barca repleta d’activitats per acabar l’estiu de la millor manera possible.

Quatre dies plens de propostes variades per a gaudir durant el dia i durant la nit. Divendres a les 19.30h les mares i els pares de la Comissió d’Obres de l’Escola Àngel Guimerà donen el tret de sortida a les festes amb la lectura del pregó, en motiu de la consecució de l’ampliació del centre. I a la nit, concert jove amb els guanyadors del quart concurs de MusicAndreu FM; Chacho Muchacho i tot seguit, Bongo Botrako, que amb La Barca del Sr.Andreu allargaran la nit fins que surti el sol.

Dissabte al matí els petits més matiners podran participar a la cursa d’slot (scalextric) o saltar pel castell inflable. També podran intentar no embrutar-se a la gimcana i la batalla porca! Aneu preparats per acabar arrebossats de fang, xocolata i farina! A la tarda és el torn dels gegants i a la nit del concert de Merche que presenta el seu últim treball “Acordes de mi diario”

Diumenge a les 12.00 es celebrarà la missa de Festa Major i la ballada de sardanes amb la Cobla Mediterrània. I dilluns els petits i no tan petits podran remullar-se a la 19a Festa de l’aigua i de l’escuma. Al vespre, al Teatre Núria Espert arriba Reugenio amb l’espectacle “Con todos mis respetos” per acabar les festes rient sense parar.

Si voleu consultar-ne el programa més detalladament feu clic aquí! Bona Festa Major!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here