Vacances a prop de casa? Aquí també pots tenir-ho tot. Aquest estiu fes turisme al Baix Llobregat! Propostes divertides, apassionants i amb bon gust per a tota la família al costat de casa: dimarts d’activitats d’esport i natura, dijous gastronòmics de productes tradicionals de la comarca i dissabtes d’oci i desconnexió amb activitats diferents i originals. No us en perdeu cap i gaudiu d’unes vacances Km 0!

DIMARTS D’ESPORT I NATURA 

Camí de l’Oli a Collbató 

Passejada guiada pels voltants de Collbató plena de coses noves per aprendre. Pels camps del voltant de la localitat, podreu observar la típica arquitectura agrària de la zona, podreu aprendre el cicle de l’olivera de dues varietats diferents, la vera i el Palomar, reconeixereu la trilogia mediterrània i aprendreu quin es el funcionament d’un antic molí d’oli in situ.  

Una proposta ideal per l’estiu o per qualsevol època de l’any per aprofundir en la cultura de l’oli i acabar fent un tast de varietats locals d’aquest producte.

A més, a Collbató podreu visitar la Cova de Salnitre, que pertany a la muntanya de Montserrat i en la que es pot fer un recorregut subterrani de 500 metres. També es pot visitar el castell de Collbató que data de l’any 1113 i que té unes vistes idíl·liques al massís de Montserrat, la plaça de l’Església o el taller d’Orgues Blancafort, reconegut per la producció d’orgues que es feien la població.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here