Lucas Silvano Ferro Solé, és secretari general de Podem Molins de rei, i anava de número 8 per Barcelona a la llista conjunta de Catalunya en Comú i Podem. Va ser el primer candidat que va quedar-se a les portes d’entrar com a diputat al Parlament de Catalunya.

Xavier Domènech, líder de Catalunya en Comú, però, va anunciar ahir la seva dimissió de tots els seus càrrecs, incloent l’acta de diputat al Parlament, i per tant, cedint el lloc automàticament a Ferro si res no canvia.

Lucas Silvano (1990), veí de Molins de Rei des del 2009, és Graduat en Ciències Ambientals i té un màster en Ciutadania i Drets Humans per la Universitat de Barcelona. Va impulsar l’entitat Dempeus Molins! que va dur a terme un seguit de conferències amb la participació d’Arcadi Oliveres o de la PAH Sabadell, entre altres. També va formar part de l’Espai Autogestionat Mallolis, de Molins en Lluita i actualment milita a Molins Camina.

 Imatge: Viu Molins de Rei 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here