En aquest acte farà públic el veredicte del jurat, que enguany ha incorporat representants destacats del cos tècnic de la Direcció General d’Economia Social, el Tercer Sector i les Cooperatives, així com el propi Ateneu i els Cercles Cooperatius de la comarca

En aquesta primera edició del premi, es busca donar visibilitat a les cooperatives del territori i posar en relleu el seu valor afegit en termes d’impacte social, innovació i beneficis per a les comunitats que les envolten, per la qual cosa el premi es destina a guardonar les empreses cooperatives en fase de consolidació i amb una dotació econòmica per dos premis en metàl·lic.

L’acte es celebrarà a la sala de plens del Consell Comarcal del Baix Llobregat, comptarà amb la presència institucional de Josep Perpinyà, President del Consell Comarcal del Baix Llobregat, i Roser Hernández, sub-directora general d’Economia Social, Tercer Sector i Cooperatives de la Generalitat de Catalunya, i estarà conduït per la consultora i dinamitzadora Blanca Moreno, de la Consultoria MiT.

L’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat és l’entitat de referència del foment i promoció de l’Economia Social i Cooperativa a la comarca. En el marc de la Xarxa d’Ateneus Cooperatius, s’orienta a la creació de noves cooperatives així com a la consolidació i la generació de llocs de treball en cooperatives existents, i al foment de l’intercanvi de coneixement de l’economia social.

La Xarxa d’Ateneus Cooperatius és una iniciativa promoguda pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i sorgida a partir de l’aliança de diversos actors públics i privats de l’economia social del territori, amb l’objectiu de donar a conèixer i impulsar l’economia social, el tercer sector i les cooperatives, un model d’economia transformadora que dóna resposta a la necessitat del territori, genera riquesa i ocupació estable i de qualitat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here